Over mijIk ben Monique Sanders, woonachtig in Reusel, een dorp in Noord- Brabant tussen Eindhoven en Tilburg.

Na 20 jaar gewerkt te hebben in de financiƫle dienstverlening, werd ik mantelzorger voor mijn beide ouders. Tijdens deze zware maar zeker ook dankbare periode kwam ik erachter dat je als mantelzorger veel zorgt, maar vooral ook veel moet regelen. Daar dat regelen in mijn bloed zit ben ik op zoek gegaan naar een beroep waarbij ik mantelzorgers kan helpen met het regelen van bepaalde zaken die op hun pad komen. Denk hierbij aan het zoeken naar passende zorg, dagbesteding, het aanvragen van een PGB en alles wat meer komt kijken bij de beste zorg voor je naasten. Uiteindelijk kwam het beroep mantelzorgmakelaar op mijn pad. Ik heb de post HBO-opleiding tot mantelzorgmakelaar gedaan en met succes mijn diploma behaald in juli 2018. Sinds 1 november 2018 heb ik mijn eigen praktijk.

Mijn passie is om mensen te ondersteunen door zaken uit handen te nemen; en als mantelzorgmakelaar is dat precies wat ik doe. Ik streef ernaar dat iedere mantelzorger een gezonde balans in zijn of haar leven heeft. Op een betrouwbare, integere, betrokken en deskundige wijze informeer en organiseer ik. Hierbij altijd uitgaande van de kracht van de mantelzorger en zijn of haar netwerk.

Mocht u hulp nodig hebben of meer informatie willen kunt u contact met mij opnemen. Dit kan per mail of telefoon. Ik sta u graag te woord.